GARANTI KOZA WTA Tournament of champions 2014

GARANTI KOZA WTA Tournament of champions 2014

За трета поредна година Онтарио Спорт достави и поддържа настилката на Турнира на шампионките, проведен в зала "Армеец".

Перфектните качества на мобилната система задоволиха високите изисквания на WTA, спонсорите и участниците в турнира.Мобилната система, предоставена и поддържана от Онтарио спорт показа отличното качество на избрания продукт и перфектните му игрови характеристики. За пореден път в България бе използвана мобилна система за провеждане на тенис турнир от световен мащаб.

Предлагания от Онтарио спорт продукт един от най-популярните настилки в професионалния тенис. Въз основа на дългогодишния ни опит в инсталирането на  мобилни системи  за турнири, ние можем да предоставим професионални мобилни системи с дървена основа, както за закрити зали, така и за външни спортни събития. Мобилните системи, предлагани от Онтарио спорт се инсталират и демонтират бързо и предоставят възможност за бързо преобразяване на използвания терен във висококачествен професионален тенис корт, но могат да бъдат използвани и с друго предназначение. Мобилните системи са подходящи за закрити помещения и външна употреба.