Градски стадион, Севлиево

стадион, Севлиево

Градския стадион в Севелиево има тревен терен дело на фирма Онтарио Спорт.

Градски стадион, Севлиево 1
Градски стадион, Севлиево 6
Градски стадион, Севлиево 7
Градски стадион, Севлиево