Проектиране и изграждане на футболни терени и стадиони

Футболни терени

Една от основните дейности на "Онтарио Спорт" е проектирането и изграждането на футболни терени - с естествено и изкуствено тревно покритие. Специално селектирани сортове трева, високотехнологични изисквания, сертифицирани от FIFA производители - това е нашата гаранция за терени от най-висок клас. Инсталиране на тревни рула и чимове. Изкуствени футболни треви, синтетични настилки с високо качество, препоръчвани от FIFA И UEFA. Дренаж, напоителни системи, системи за осветление.

 

Изграждане на футболни терени и футболни стадиони с естествено тревно покритие или изкуствена трева

Една от основните  дейности на "Онтарио Спорт" е проектирането и изграждането на футболни терени - с естествено и изкуствено тревно покритие. Специално селектирани сортове трева, високотехнологични изисквания, сертифицирани от  FIFA производители  - това е нашата гаранция за изграждане на футболни терени с тревно покритие за стадиони от най-висок клас.

Онтарио Спорт предлага инсталиране на тревни рула и чимове на футболни терени. Изкуствени футболни треви, синтетични настилки с високо качество, препоръчвани от FIFA И UEFA. Дренаж, напоителни системи, системи за осветление на футболни терени.

Онтарио Спорт проектира, изгражда и поддържа футболни терени и стадиони с естествено тревно покритие и изкуствена трева.

 

Изкуствена футболна трева


стадион гр. Поморие-1

Стадиони Лазур Бургас, Поморие, Спорт Палаз Варна, стадиона на ПФК Калиакра в Каварна са част от изградените футболни терени с изуствена настилка от Онтарио Спорт

виж още »

Естествена трева


Национален стадион Васил Левски

Национален стадион Васил Левски, стадиони Георги Аспарухов в София, стадионите в Баку, Азербейджан, Правец, Трявна, Севлиево, Албена, футболните терени в Царско село и стадион Нафтекс Бургас са само част от богатото портфолио на тревните   футболни терени, които Онтарио Спорт е изградила и реставрирала  до момента.

виж още »

ХИБРИДНА ТРЕВА


ХИБРИДНА ТРЕВА

КОГАТО ПРИРОДАТА СРЕЩНЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ
MIXTO е система подсилена Хибридна технология, специален микс между естествена трева и изкуствена трева.
MIXTO е създадена и разработена от изследователско сътрудничество между LIMONTA SPORT и RAPPO – една от най - високотехнологичните компании в областта на естествените треви и технологии на инсталиране.
Уникалната подложна основа е разработена с цел успешно и лесно вкореняване на кореновата система на естествената трева.
Изкуствените влакна са втъкани в специалната подложка- смесица от биоразградими и устойчиви материали, разработени да позволят дълбоко и радикално вкореняване на кореноватата система под подлажната основа.

виж още »