Oсветление за спортни зали и терени

Осветление

Oсветление за спортни зали и терени по ISO 9001:2000 съгласно EN 60598 и със 30% свръхефективност спрямо други конвенционални 2000 W прожектори.

Екипът на Онтарио Спорт, водени от идеите за перфекционизъм, качество и функционалност, в течение на времето като водеща компания в областта на спорта, спортни настилки, спортно оборудване и специално осветление на спортни терени и игрища, сме в състояние да предложим на своите клиенти най-добрите системи инсталации осветление за всеки спорт.

Нашият опит ни дава възможност да предложим проектиране и инсталация на прожектори с високо качество и висока до ултра висока ефективност, с мощностен обхват 400 – 2000 Watt, незвисимо дали е за един тенис корт или за стадион, за всички спортове и нива на покриваемост /LUX/ за хоризонтална и вертикална осветяемост.

Системите инсталации за осветление, които Онтарио Спорт предлага, отговарят на най-високите изисквания за оптимална видимост, минимална консумация, по-малко светлино замърсяване /разсейване на светлината за открити спортни площадки, спортни терени, лекоатлетически писти, стадиони, както и за закрити помещения, спортни зали за различни спортове, както и многофункционални площадки, плувни басейни, конни бази и др.

Осветителните инсталации притежават сертификат ISO 9001:2000 от TUV и отговарят на EN 60598.Прожекторите са усъвършенствани и предлагат 30% по-висока ефективност в сравнение с други конвенционални 2000 W прожектори, асиметрично разпределение на осветлението и минимално разсейване на светлината, което позволява по-високо ниво на осветление с по-малък брой прожектори. Целта е минимализиране на разходите и постигане на най-добрата възможна цена за клиента.

 

Онтарио Спорт предлага и обновяване и оптимизиране на съществуващи осветителни инсталации. Квалифициран инженер контролира и извършва надзор на проектите. Предимства на предлаганите системи инсталации за спортно осветление са: висока ефективност на илюминацията, висока вертикална осветяемост за по-качествено ТV излъчване, висок индекс на цветопредаване (Ra=90), снижаване на разхода за инвестиция, ниска консумация на електроенергия и разход, ниска цена, атрактивен дизайн.