Спортно обзавеждане

Обзавеждане

Пълна гама от спортно обзавеждане за закрити или открити спортни зали и футболни терени от водещи световни производители. Мебелите за съблекални включват пейки, закачалки, противохлъзгащи подови покрития, модулни системи шкафчета със заключващи механизми и регулируеми крака.

Мебели за лазарет-шкафчета с една или две врати, закалено стъкло, затваряне тип ключалка и регулируеми крака.Медицинско легло-изработено от синтетична водонепромокаема кожа, метална конструкция, регулиране на височината и наклона.Сгъваема носилка от хромирана стомана, медицински параван и преносими аптечни комплекти за оказване на първа помощ.

Обзавеждане за трибуни – постоянни, телескопични и преносими системи за трибуни.Предназначени за вътрешна и външна употреба.Голямо разнообразие от седалки с облегалки и без облегалки,сгъваеми и моноблок. Изработени от полипропилен, огнеупорни и UV защита.Седалки за ВИП ложи, резервни и съдийски скамейки. Обзавеждане за ВИП съблекални-индивидуални модули състоящи се от кабина с рафтове и закачалка, странична колона с рафтове и заключващ се вход, с възможност за поръчка на цвят и размер.