Спортни съоръжения

За нас

Онтарио Спорт предлага и доставя спортни съоръжения за официални и тренировчъчни футболни терени, мини-футболни игрища, тенис кортове, мултифункционални и детски площадки, мултифункционални зали, физкултурни салони, лекоатлетически писти, зали за фитнес, аеробика, хандбал, скуош зали, хокей на лед и трева, баскетбол, волейбол.Качеството на използваните материали, дизайна и технически изсквания отговарят на спецификациите за  всеки спорт. Всички съоръжения са придружени със сертификат за качество съгласно стандартите на FIFA, FIBA, ITF, BWF, IAAF. Пазарното предложение на фирмата включва както продукти,така и цялостни решения: консултации и съвети при избора на съоръжения и оборудване с професионално или любителско предназначение. 

Онтарио Спорт Ви предоставя широка гама от  избор на тенис мрежи, стойки и опъвателни колове, маркировъчни линии, футболни врати, ъглови флагове, футболни тренировъчни аксесоари, цялостна конструкция на табла, рингове и мрежи за баскетбол, волейболни стойки и мрежи препятствия за лека атлетика и много други. 

Голямо разнообразие за външни спортни съоръжения: фитнес уреди на открито за възрастни, маси за тенис на маса, оборудване за детски тенис корт, детски уреди за игра и катерушки. Съоръженията за игра и изграждането на детските площадки са съобразени с европейските стандарти за безопасност EN 1176 и EN 1177. Уредите ни са на високо професионално ниво в областта на оборудването на открито.