Огради и мрежи

Огради и преградни системи

Онтарио спорт доставя и извършва професионален монтаж на оградни системи и пана, предпазни, секторни , ограждащи мрежи и заграждения. 

Оградни пана-най-предпочитаните системи за ограждане с елегантен дизайн и изключителна стабилност.Използват се  за ограждане на спортни и детски площадки,частни дворове, училища, паркове, промишлени зони, летища, обществени сгради.Оградните пана са изработени от поцинкован стоманен тел с покритие PVC, закрепват се към стълбовете с метални закрепващи скоби позволяващи лесен монтаж.

Предимства:

  • дълъг експлотационен живот
  • изключителна здравина
  • подходящи за райони с висока степен на влажност
  • бързина на монтаж 

Ограждаща  мрежа- монтира се главно на открити спортни игрища и спортни площадки.Оградната мрежа се използва за цялостно ограждане, като нейната здравина и олекотеност предоставят избор за монтаж на голяма височина.Има висока UV устойчивост и малко съпротивление на вятър.Намира широко приложение при игрищата на футбол, волейбол, баскетбол, тенис на корт, хокей и други.

Предпазни мрежи- предлагаме богат избор от предпазни мрежи изработени от полиетилен, полиамид, полипропилен и полиестер за футбол, голф, хвърляне на диск и чук, бейзбол, пейнтбол които са предназначени, както за вътрешно така и за външно ползване.Предпазната мрежа с по-голяма дебелина се използва за монтаж в зали за минифутбол или друг спорт.  Те се поставят добре опънати с цел защита на прозорците, осветлението или конструкциите от удари с топка, изключително подходящи при футзал.По-тънките предпазващи мрежи имат допълнително въже по периметъра предпазващо от разплитане.   

Без значение от спорта винаги има риск за феновете.Ние можем да предложим предпазни мрежи подходящи за всеки спорт.

Ветроупорна мрежа – притежава голяма плътност, здравина и устойчивост, с подсилен ръб с PVC лента. Предпазва терена, корта или игрището от  навяване на прах, листа и други, като осигурява безпрепятствена игра и приблизително ниво на засенчване.Ветроупорната мрежа  позволява монтаж до 2м.с възможност за брандиране и рекламен печат.

Разделителна завеса -позволява разделянето на спортните площи, на сектори, като се обособяват отделни зони за игра на различни спортове.Изработена е от синтетичен пожароустойчив материал.Предлага се автоматичен  вариант за бързо разделяне или обединяване на игрището.

Мрежи за детски площадки- здрави и надеждни мрежи, без разтягане и провисване в различни цветове и размери.

Заграждения- свободностоящи поцинковани заграждения с размер 200х100см.

Мобилни панели- цветни преместваеми панели на колела, с метална поцинкована конструкция с лаково покритие.Дължина 300 см. и възможност за регулиране на височината до 220см.