Тревни семена и смески

Тревни семена и смески

Безграничините идеи за затревяване на различни пространства, терени, стадиони и градини изискват компетентно, професионално решение. Онтарио спорт предлага широка палитра от сортове и смески тревни семена, които са специално селектирани съобразно предназначението, климатичните условия, местоположение, натоварване, вид напояване и състав на водата и почвата. Тревните семена и смески ще направят Вашите терени зелени и красиви през цялата година, ще дадат възможност на Вашия отбор да тренира 365 дни в годината, ще запази зеленината в парка и градината и в най-горещото лято.Затревяването чрез тревни семена е предпочитана технология поради по-ниската цена и себестойност на инвестицията. Единственото „неудобство“ е свързано с естествения процес на вегетиране и покълване, който отнема определено време и се извършва в определен период от годината.


За моментално озеленяване и възможност за незабавна експлоатация, без ограничения във времето, Ви предлагаме методите и технологии на затревяване чрез трева на рула.


За терени с голям наклон, Ви препоръчваме технологията на Хидрозасяване.


Спортните/ футболните/ терени с естествена трева са най-тежко натоварени и подложени на стрес целогодишно, особено в зоната на вратарските полета. За тях са предназначени селектирани сортове смески и е необходимо специализирано, професионално подхранване и поддръжка.


Предлаганите тревни семена и смески са с най-висока степен на защита от климатични условия, заболявания и плевели и са толерантни към ниско косене и имат голяма плътност и гъстота.


Тревните семена и смески, които предлатаме за градини и паркове са с висока „толерантност“ към деца, домашни животни и игри с топка! Те са гъсти и устойчиви на заболявания, с ниски изисквания и разходи за поддръжка и минимално поливане, с по-бавно израстване за намаляване на необходимостта от често косене, не изискват пестицидна и фунгицидна обработка.