Трева на рула до 20м директно на терени, игрища и паркове

Трева на рула

Една от основните  дейности на "Онтарио Спорт" е проектирането и изграждането на футболни терени- с естествена трева на рула. Специално селектирани сортове естествена трева на рула, високотехнологични изисквания, сертифицирани и препоръчани от  FIFA, UEFA и TPI производители- това е нашата гаранция за изграждане на футболни терени с тревно покритие за стадиони от най-висок клас.

Изграждането на терен с естествена трева изисква широки познания за околната среда и спортните условия. Използването на правилната техника и машини е условие за постигането на окончателен резултат. Онтарио Спорт предлага високотехнологична техника за затревяване чрез специално разработени висококачествени сортове тревни смески и инсталиране на готови тревни чимове на рола, готов продукт с бърза реализация.

Селекция от топ семена с висока кълняемост и чистота се отглежда в специализирани парцели по специални методи. По време на отглеждането се осъществява строг контрол и наблюдение от висококвалифициран персонал з аправилното здравословно развитие, без заболявания, гъбички и плевели.

Готовата трева се нарязва и навива със специални машини на ивици с голяма част от напълно развитата коренова система, готова за транспортиране и незабавен монтаж. Рулата с размери 0.40/2.5м. са предназначени за монтаж в паркове, градини и т.н.

Рулата с размери 1.00/20.00м са предназначени за машинен монтаж на футболни терени, голф игрища и големи площи.

Онтарио Спорт предлага : Дренаж, Напоителни системи, Системи за осветление на футболни терени.

 


Запитване
име:
e-mail*:
телефон за връзка:
съобщение:


със * са отбелязани задължителните полета !

ТРЕВА НА РУЛА BIG ROLLS


ТРЕВА НА РУЛА BIG ROLLS

Стадион готов за дни, трева от световно качество, годност за натоварване и перфектен вид 12 месеца в годината.

Тревата на рула представляват готов продукт, с бърза инсталация и готовност за употреба. 

Развитата коренова система и хербецидна обработка дават възможност за незабавно натоварване.

ТРЕВА НА РУЛА ЗА ГРАДИНИ


ТРЕВА НА РУЛА ЗА ГРАДИНИ

Тревата на рула е най-ефективното, бързо и спестяващо време решение за озеленяване на гадина, двор, хотел, басейн или простванство за отдих.

Само 1 ден Ви дели от Вашата градина - мечта! Зелена 12 месеца в годината, готова за експлоатация незабавно, в перфектен вид и без досадни бурени.