Озеленяване и голф

Озеленяване и голф

Зеленината около нас, парк, градина, зона за отдих, двор е мястото, което разчитаме да ни релаксира и да ни зареди с положителна енергия. Тревата и нейната зеленина ни свързват с природата и са търсен елемент , както за индивидуални, частни дворове и градини, така и за обществени зони за отдих, дворове на детски градини или училища, болници, обществени и бизнес сгради. Тревните площи и терени са мeстата, кадето искаме да релаксираме с приятели, да излизим на пикник или да поиграем с децата и кучето, където усещаме енергията на природата в стръкчетата трва, гъдъличкащи босите ни крака.

Онтарио Спорт Ви предлага голямо разнообразие от селектирани тревни смески, подходящи за всеки терен, независимо дали се намира на пряка слънчева светлина, сенчесто място, в близост до море/соленоводен басейн/, планински район с по-ниски температури-за всяка нужда, изискване и бюджет. На конкурентни цени за себестойност и поддръжка, тревните смески Ви гарнтират прекрасна зелена поляна и Ви предоставят перфектно усещане за близост до природата.

Трева на рула

Професионално селектираните специализирани сортове трева, разработени и създадени целенасочено за засяване, отглеждане, бързо развитие, нарязване и транспортиране на рула с цел моментално затревяване на различни по големина терени от стадиони до градински дворчета се характеризират с бързоразвиваща се , стабилна и адаптивна коренова система.

В зависимост от предназначението, тревата на рула се предлага в различни размери и сортови смески. Инсталацията и се извършва ръчно или машинно и е опция, която Ви предоставя моментална промяна на терена в зелена поляна или перфектен еднороден терен, готови за експлоатация. Увредените участъци могат лесно и бързо да бъдат подменяни, без това да изисква време за вегетативен растеж или разлика в цвета. Поддръжката е идентична с тревата при засяване на място, но се спестяват рисковете от неравномерно покълване на семената, както и неблагоприятни климатични промени, влияещи на процесите на растеж и вкореняване. Тревата на рула е устойчива и качествата и се запазват с времето. Това е е дин перфектен избор, с професионален поглед към иновации и спокойствие за резултата.

Голф

Голф терените и игрища са изложени на влиянието на климатичните условия, а обособените зони са подложени на непрекъснато натоварване и стрес, и изискват перфектно състояние през всеки сезон, особено в игровите участъци.

ОНТАРИО Спорт ви предлага най-доброто от създадените култивирани модерни тревни сортове и смески с голяма гъстота, бавен растеж, издръжливи на натоварване, устойчиви на климатични промени, изискващи косене на по-големи времеви интервали и по-малко поддръжка. Тези качества на предлаганите тревни смески Ви позовляват да спестите средства, да намалите разходите си за поддръжка, както и намаляват вредните емисии от поддържащата техника и спомагат за опазването на околната среда.

Тревните смески за голф терени и голф игрища са различни за различните зони. От зоната на активна игра /fairways/, където тревата е подложена на стрес от колелата на голф количките и тревата трябва да спомогне на попадналите в нея топки за голф да донесат успех, до зоните около дупките /greens/, където прецизността на изпълнението зависи от всеки стрък трева.Гъстотата на тези смески е хомогенна през цялата година, а зоната, която понася най-интензивното натоварване, независимо от размера и, тревата трябва да бъде най-гъста и устойчива на интензивно натоварване, за тази зона Онтарио Спорт Ви предлага специално разработена комбинация за бързо възстановяване на увредените участъци. За зоните около дърветата/roughs/, където се изисква най-малко поддръжка, но следва да се вписва със заобикалящата природа на околната среда, сортовете са съобразени с изискванията на играта и се различават визуално, като контрастират със зоните на активна игра, за да помагат на играчите да планират своя маршрут