За нас

Онтарио Спорт е водеща бизнес компания, с традиции и опит, с гъвкав, иновативен професионален подход в проектиране, изграждане, реновиране, поддръжка и оборудване на спортни съоръжения, стадиони, терени, и голф игрища, зали, тенис кортове, лекоатлетически писти, фитнес, детски площадки, обществени и частни пространства, инсталиране на всякакъв вид естествени треви и изкуствени и синтетични настилки, както в България, така и по света. Фирмата доставя и инсталира настилки със специално предназначение за болници, офиси, бизнес и обществени сгради, училища, детски градини, индустриални подове, халета и др. Притежава сертификати: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, SGS OHSAS 18001

Онтарио Спорт вярва, че по-добрите условия за спорт са предпоставка за развитието на едно по-здраво поколение, за израстването на здрави деца с богата физическа култура и ценни навици за живота, за намирането на спортния талант, за постигането на високо спортно майсторство и търсенето на рекорди.

 Спортът възпитава важни житейски качества, воля, целеустременост, спортсменство и коректност, спортът е страст и удоволствие, спортът е източник на настроение и положителни емоции.

България е страна с големи постижения в спорта-футбол, тенис, художествена гимнастика, лека атлетика, волейбол, вдигане на тежести, борба и др. Нашите спортисти са били, са и трябва да бъдат част от световния спорт. Ние от Онтарио Спорт, заедно с вас можем да бъдем част от продължаването на техните успехи и традиция, като открием нови хоризонти и условия за развитие.

Нашата цел е да Ви предложим най-доброто от света на спортните настилки, да Ви предоставим максимален комфорт и безопасност, качество и естетизъм, новаторство и професионализъм.

Основана през 1990г. от инж.Христо Тодоров, с широки познания в областта на химията, ръководител на научно-изследователски екипи от 1971 до 1990г., натрупал богат международен опит в разработването на спортни настилки и изграждането спортни терени и голф игрища в Канада,Франция, Грузия и др., фирма ОНТАРИО СПОРТ има повече от 40 години опит в областта на спортните настилки и оборудване за различни видове спорт.

С отношението си към спорта и нюх към бизнеса, с новаторското мислене на новото поколение и въвеждането в дейността на фирмата на най-новите продукти и технологии, Александър Тодоров допринася за разширяването на продуктовото предлагане и съвременни решения за спорта. През последните години Онтарио Спорт е автор и участва в реализацията на редица престижни спортни съоръжения, проекти и събития от национален и международен мащаб, изградили репутация за качество и професионализъм: Тревен терен на Национален стадион „Васил Левски“, Тревен терен с естествена и изкуствена трева Стадион „Нефтохимик“, сертифициран с най-висок клас 2 звезди на FIFA в две поредни години, Тревен терен стадион „Вардар“, Македония, Хард кортове и тревен корт ТК „Пиронкови“, зала „Арена Армеец“-WTA Турнир на шампионките-3 поредни години, Демонстративен мач Григир Димитров и Гаел Монфис, АТР 250 Garanti Koza, Лекоатлетичиска писта стадион „Берое“ и много други.

Екипът на Онтарио Спорт разполага с огомен научен потенциал от свои и хоноровани специалисти в архитектурата и строителството, инженери, химици и технолози, както и изявени деятели в спорта. Членовете на инсталационните екипи специализират своите умения за всяка система при производителите на съответните настилки.

Онтарио Спорт подхожда отговорно към всички етапи, свързани с подготовка, изпълнение, поддръжка и обратна връзка с клиентите. През годините сме доказали своя опит, качество и професионализъм и продължаваме да развиваме Вашите идеи за спорт и свободно време, както и да разширяваме нашите дейности в областта на индустриалните подове и настилки.

Нашите сертифицирани настилки и продукти обхващат широка гама от:

Естествена трева на рула и тревни смески и изкуствена трева за стадиони, футболни терени, тенис кортове, голф игрища, хокей на трева, мултифункционални игрища.

 

  • Хибридна трева.
  • Подсилена трева.


Изкуствени настилки от различен вид и клас са предназначени за експлоатация на открито и закрито за лека атлетика, тенис, хандбал, колоедзене, бадминтон, волейбол, баскетбол, мулти спорт, скейт борд и ролер площадки, фитнес, детски площадки и други.


Богат избор от оборудване, съоръжения, аксесоари и обзавеждане за всеки спорт, зала, стадион, физкулутурен салон, детско игрище или спортна площадка.
Напоителни системи.

  • Осветление.
  • Информационни табла и LED екрани.


Покривни конструкции от метал, дърво, въздушни балони, тенти по индивидуален проект.


Машини за поддръжка.

Във всички проекти работата се основава на високи професионални критерии.Основна цел на всеки проект е да отговаря на спортни стандарти, технически изисквания, естетически качества и съвременни тенденции.Професионализмът на нашия екип, Ви гарантира резултати, съответстващи на международни стандарти, а партньорството ни с водещи световни и европейски компании обуславя качеството на услугите и продуктите, които Ви предлагаме.

Нещо повече, философията на Онтарио Спорт се основава на тясно сътрудничество с веки един клиент, за да удовлетворим всички изисквания, да се съобразим с дадените параметри, както и да осъществим Вашите идеи по най-правилния и коректен начин, гарантирайки високо качество, като същевременно бъдем конкурентни по отношение на цени и Ви помогнем да печелите от Вашата инвестиция.